Česky
English
Deutsch
Spona upínací na víčko OMNIA Ø 83 mm / 5 ks - 160,00Kč: SONIX, výroba kuchyňských potřeb
Hlavní menu
Úvod
E-shop
Obchodní podminky
Jak nakupovat
Naši prodejci
Výstavy
Zakázková výroba
Kontakt
Výrobky
Zavařovací hlavy, spony, krytky, vakuové odsávací zvony,vývěvy
Otvíráky
Kleště servírovací obracecí
Špízové jehly, špikovací jehly, jehly na závitky
Mačkadla
Vypeckovávače
Vykrajovače, loupače
Ozdobné kráječe
Škrabky
Lis na česnek
Rádýlka na těsto, radélka na těsto, trubičky
Hnětače, šlehače, držák na žiletku, kráječ na těsto
Metly na šlehání
Vykrajovátka, vykrajovačky, vykrajovací formičky->
Tvořítka, důlkovače
Válečky
Struhadla na ořechy
Formy na paštiku, biskupský chlebíček, aspik
Slánky a pepřenky
Poličky, speciál
Kuchyňské sady
Spona upínací na víčko OMNIA Ø 83 mm / 5 ks
Zavařovací spona
je vhodná pro
zavařování v zavařovacím hrnci
.
Víčko OMNIA
připevníte touto
zavařovací sponou
, nepotřebujete
zavařovací hlavu
.
Spona upínací slouží k zavařování sklenic se zavařovacími víčky OMNIA průměr 83 mm (obsah sklenice OMNIA 0,7 l).
Na základě velké poptávky jsme začali vyrábět upínací spony
- je to
lety prověřený a kvalitní způsob zavařování
-
rychlé a snadné zavařování
Zavařování bez použití zavařovací hlavy
- pomocí upínací spony a zavařovací krytky
Spona upínací se zavařovací krytkou přidržuje stejnoměrně po celém obvodu
víčko OMNIA
Ø 83 mm k hrdlu sklenice po dobu sterilace a následného chladnutí
- zavařování bez použití zavařovací hlavy
K zavařování se používají běžná víčka OMNIA Ø 83 mm
Víčka OMNIA
před nasazením na sklenice omyjeme v teplé vodě se saponátem, opláchneme je a osušíme. Víčko mechanicky nepoškozené položíme na hrdlo sklenice, která je naplněna maximálně 1 cm pod okraj. Na víčko položíme zavařovací krytku a pak ze strany lehce zasuneme upínací sponu tak, aby zarolované okraje spony seděly mezi víčkem a horní hranou opěrného kroužku sklenice. Je-li spona na středu víčka a zavařovací krytky , zatlačíme dlaněmi na okraje spony tak, aby zaklaply zarolované okraje za spodní okraj opěrného kroužku sklenice. Tím je víčko stejnoměrně přitlačeno ke sklenici. Naplněné a uzavřené sklenice vkládáme do vody ( v zavařovacím hrnci ). Klasicky zavaříme podle druhu ovoce či zeleniny. Po běžném tepelném zpracování sklenice vytáhneme a necháme je vychladnout cca na 30 °C. Po vychladnutí zavařených sklenic upínací spony a zavařovací krytky sejmeme.
Víčka po vychladnutí na zavařených sklenicích drží vytvořeným podtlakem
, který vznikl při zavařovacím procesu
Při sterilaci je nutno mít takový počet upínacích spon a zavařovacích krytek, kolik sklenic budeme sterilovat najednou
Sundané
upínací spony
a
zavařovací krytky
používáme znovu k zavařování dalších sklenic
Vyrábíme jak upínací spony , tak
zavařovací krytky /ev.č.56/
- při objednávání je nutno objednat zvlášť upínací spony a zvlášť objednat zavařovací krytky
Upínací spony jsou baleny po 5 kusech ( 29,- Kč/ 1 kus )
Materiál spony upínací : Al slitina
Jak správně zavařovat najdete na
:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10658625776-polopate/217562220400026/video/568951
Jak správně zavařovat?
Hobby naší doby - Zavařujeme II
 
Kód výrobku
: 42B
Cena:
160,00Kč
včetně DPH
větší obrázek
Přidat do košíku
Množství:
větší obrázek
větší obrázek
větší obrázek
větší obrázek
Výrobek 3/12
< Předchozí
Výrobky
Další >
Přihlášení
Registrovaný uživatel:
E-mail
Heslo:
Zapoměli jste heslo?
Nová registrace
Nákupní košík
Váš nákup:
0,00Kč
Zobrazit obsah košíku
Jak nakupovat
Přihlášení do e-shopu
Obchodní podmínky
Jak objednat zboží?
Změna registračních údajů
Ochrana osobních údajů
Odkazy
| © 2006 - 2023 SONIX,
webdesign -
iOpen